Η Ariana Grande αποκαλύπτει τον νέο της δίσκο, eternal sunshine

today08/03/2024 6

share close

Κυκλοφόρησε η έβδομη δισκογραφική δουλειά της Ariana Grande, η οποία φέρει τον τίτλο eternal sunshine. Co-produced από τον επί χρόνια συνεργάτη της, Max Martin, το eternal sunshine περιλαμβάνει 13 κομμάτια που ηχογραφήθηκαν από τη Grande μετά το τέλος των γυρισμάτων του musical Wicked στο οποίο και συμμετείχε. Πρώτο release του δίσκου είναι το κομμάτι “yes, and?”, ένα upbeat house-inspired single.

Ο δίσκος αποτελεί την πρώτη δουλειά της τραγουδίστριας μετά το Positions του 2020 και σε αυτόν δεν προβλέπεται να δούμε κανένα  feature, με την εξαίρεση της γιαγιάς της. Αυτή αναφέρεται στα credits ως Nonna, και συμμετέχει στο κομμάτι με το οποίο κλείνει ο δίσκος, με τίτλο “ordinary things”.



eternal sunshine Artwork:


eternal sunshine Tracklist:

01. intro (end of the world)

02. bye

03. don’t wanna break up again

04. Saturn Returns (interlude)

05. eternal sunshine

06. supernatural

07. true story

08. the boy is mine

09. yes, and?

10. we can’t be friends (wait for your love)

11. i wish i hated you

12. imperfect for you

13. ordinary things (featuring Nonna)



Written by: Πρόδρομος Γρηγοριάδης

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *