Οι Beastie Boys επανακυκλοφορούν το Check Your Head για την 30η του επέτειο

today24/10/2022 7

share close

Στα πλαίσια της σειράς Record of the Month της Vinyl Me Please

Το Check Your Head του 1992 πρόκειται να επανακυκλοφορήσουν οι Beastie Boys, στα πλαίσια της 30ης επετείου του δίσκου και της σειράς Record of the Month της Vinyl Me Please.

Η updated edition του τρίτου studio album του συγκροτήματος πρόκειται να κυκλοφορήσει σε exclusive burgundy/dark red βινύλιο, με τα original master tapes του Ryan Smith, τα liner notes του Mark Ronson, όπως και ένα exclusive poster συναυλίας τους.

Το reissue του δίσκου έρχεται λίγο μόλις διάστημα μετά την ανακοίνωση ότι οι Beastie Boys θα αποκτήσουν μια πλατεία με το όνομά τους στη συμβολή των οδών Ludlow και Rivington στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου βρίσκεται το real-life Paul’s Boutique που ενέπνευσε τον ιστορικό πλέον, ομώνυμο δίσκο τους.

Check Your Head Artwork:

Check Your Head Tracklist:


  1. Jimmy James
  2. Funky Boss
  3. Pass the Mic
  4. Gratitude
  5. Lighten Up
  6. Finger Lickin’ Good
  7. So What’cha Want
  8. The Biz vs. The Nuge
  9. Time for Livin’
  10. Something’s Got to Give


  1. The Blue Nun
  2. Stand Together
  3. Pow
  4. The Maestro
  5. Groove Holmes
  6. Live at P.J.’s
  7. Mark on the Bus
  8. Professor Booty
  9. In 3’s
  10. Namasté


Written by: Κατερίνα Μαυρομάτη

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *