Οι James κυκλοφορούν τον 18ο δίσκο της καριέρας τους με τίτλο Yummy

today15/04/2024 1

share close

Τον 18ο δίσκο της καριέρας τους έδωσαν στη δημοσιότητα οι James, το οποίο και κυκλοφορεί με τίτλο Yummy. Η νέα δουλειά της αγαπητής στο ελληνικό κοινό βρετανικής μπάντας έρχεται σε παραγωγή Leo Abrahams και μίξη Cenzo Townsend.

Το artwork του δίσκου είναι σχεδιασμένο από τον γραφίστα που έκανε και το εξώφυλλο του Hackney Diamonds των Rolling Stones

Ακούστε τον δίσκο ψηφιακά μέσα από το παρακάτω link.


Yummy Track List

1. Is This Love

2. Life is a Fucking Miracle

3. Better With You

4. Stay

5. Shadow of a Giant

6. Way Over Your Head

7. Mobile God

8. Our World

9. Rogue

10. Hey

11. Butterfly

12. Folks



Written by: Πρόδρομος Γρηγοριάδης

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *