Οι Kings of Leon ανακοινώνουν τη δισκογραφική τους επιστροφή με το Can We Please Have Fun – Ακούστε το πρώτο του single με τίτλο “Mustang”

today27/02/2024 15

share close

Ο πρώτος δίσκος του συγκροτήματος στην Capitol Records είναι γεγονός

Τη δισκογραφική τους επιστροφή με το Can We Please Have Fun ανακοίνωσαν οι Kings of Leon, η οποία και αποτελεί την ένατη ολοκληρωμένη δουλειά της καριέρας τους.

Πρώτο single του δίσκου είναι το κομμάτι “Mustang”, ενώ αυτός θα είναι και η πρώτη δουλειά του συγκροτήματος στην Capitol Records. Η κυκλοφορία του προγραμματίζεται για τις 10 Μαΐου, ενώ οι Kings of Leon θα βγουν και σε μια μεγάλη περιοδεία με Αμερικανικούς κατά πλειοψηφία προορισμούς.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά των Kings of Leon ήταν το When You See Yourself του 2021, που κυκλοφόρησε αρχικά στη μορφή NFT.

Can We Please Have Fun Album Artwork:

Can We Please Have Fun Tracklist:

01. Ballerina Radio

02. Rainbow Ball

03. Nowhere To Run

04. Mustang

05. Actual Daydream

06. Split Screen

07. Don’t Stop The Bleeding

08. Nothing To Do

09. Television

10. Hesitation Generation

11. Ease Me On

12. Seen


Written by: Κατερίνα Μαυρομάτη

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *